Ne puteti suna la: 0723392255! Incepe afacerea acum! Domeniu de vanzare!!! Include Copyright pentru poze si pagina Facebook!

 

Bine ai venit! Poti log in sau sa iti creezi un cont

Metode de plata

Pin it

Aici, la Lavandar noi nu livram doar flori, ci trimtem “parfumul naturii in dar”! Si pentru ca de fiecare data ne place sa facem lucrurile diferit si personalizate special in functie de ocazie, ne dorim ca prin intermediul buchetelor sau aranjamentelor florale livrate sa oferim clipe frumoase si pline de emotie atat destinatarului cat si expeditorului.

Din dorinta de a raspunde cat mai eficient nevoilor dvs, ne-am adaptat modalitatile de plata. Astfel, puteti alege una din cele 6 variante de metode de plata:

  1. Cu cardul de credit/debit. Platile efectuate de dvs vor fi procesate in conditii de maxima securitate. Lavandar nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online.
  2. Paypal. Plata online prin Paypal se desfasoara in conditii de siguranta. In cadrul acestui sistem de plata veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si securizate perfect pe serverul Paypal.
  3. Prin ordin de plata in contul deschis la banca ING Bank Romania, pe numele Doctor Event SRL, Contul IBAN RO03INGB0000999902862163
  4. Mobil pay. Va vom furniza un link securizat prin email, unde veti putea efectua plata. Acest link va deschide o fereastra in cadrul site-ului de plati online MobilPay.
  5. Numerar/card la sediul firmei – la ridicarea comenzilor direct din sediul nostru, situat pe str. Levantica, nr. 45, sector 3 Bucuresti
  6. Prin SMS (Mobilpay) – din retelele de telefonie mobile Orange, Vodafone sau Telekom. Ce trebuie sa stiti daca alegeti plata prin SMS este faptul ca fiecare operator de telefonie mobile are propria limita de credit pe care o poti folosi. Astfel, Orange: 10 euro/produs (20 euro/24h; 50 euro/luna); Telekom: 10 euro/produs (20 euro/24h; 30 euro/luna); Vodafone: 20 euro/produs (20 euro/24h; 50 euro/luna). Plata prin SMS este disponibila numai daca valoarea finala a comenzii este de maxim 99 lei. Pentru comenzi pana in 49 lei inclusiv, vei plati prin SMS 10 euro + TVA, pentru comenzi intre 49 si 99 lei inclusiv, vei plati prin SMS 20 euro + TVA.

Log In or Create an account

Cos