Ne puteti suna la: 0723392255! Incepe afacerea acum! Domeniu de vanzare!!! Include Copyright pentru poze si pagina Facebook!

 

Bine ai venit! Poti log in sau sa iti creezi un cont

Cum cumpar

Pin it

CUM COMAND?

Lavandar vine in intampinarea ta printr-o procedura simpla si rapida de comanda

MODALITATI DE CUMPARARE

  1. COMANDA ONLINE

Alegeti produsele care va intereseaza de pe site. In urma alegerii produsului/lor, adauga numarul de bucati dorite si apasati pe butonul ADAUGA IN COS. Comanda se va duce in Cosul de Comenzi unde veti vedea TOTALUL acesteia. Dupa ce ati terminat de adaugat produse puteti sa confirmati comanda apasand tasta CONFIRMA. Dupa acest pas vi se va deschide formularul care trebuie completat pentru confirmarea comenzii. In urma trimiterii formularului, un reprezentant vanzari va va confirma primirea comenzii prin e-mail sau telefonic si va va oferi si informatii cu privire la livrarea ei.

Termenul de livrare a unei comenzi variaza intre 1 zi si maxim 14 zile (in cazul in care un produs nu este disponibil la data plasarii comenzii).Daca doriti sa anulati comanda efectuata dupa plasarea acesteia, sunteti rugati sa trimiteti un e-mail la flori@lavandar.ro sau sa ne sunati la unul din numerele de telefon afisate pe site in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia.

  1. COMANDA TELEFONICA

Puteti efectua o comanda si telefonic sunand la unul din numerele de telefon:

0723 39 2255 (Vodafone)

021 321 66 96 (Romtelecom)

Si un operator vanzari Lavandar va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.

Log In or Create an account

Cos