Ne puteti suna la: 0723392255! Incepe afacerea acum! Domeniu de vanzare!!! Include Copyright pentru poze si pagina Facebook!

 

Bine ai venit! Poti log in sau sa iti creezi un cont

Confidentialitate

Pin it

Confidentialitate Lavandar.ro

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Lavandar (lavandar.ro).

Site-ul Lavandar (lavandar.ro) este operat de societatea Best Impex SRL, cu sediul in Levantica 45, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/23019/1993.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Lavandar (lavandar.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Lavandar (lavandar.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Lavandar (lavandar.ro) si a tertilor cu care Lavandar (lavandar.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Lavandar (lavandar.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Lavandar (lavandar.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email flori@lavandar.ro

Log In or Create an account

Cos